Αντιϊική προστασία

Γενικά

Η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. θέλοντας να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της επιχείρηση σας ξεκίνησε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής λογισμικού αντιϊικης προστασίας (antivirus). Η εταιρία ESET προστατεύει πάνω από 100 εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως μέσα από μια γκάμα προϊόντων, όπου το επίπεδο και ο τρόπος προστασίας διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και το είδος του τελικού καταναλωτή (Ιδιώτες - Επιχειρήσεις).

Η αντικείμενα προστασίας πάνω στα οποία λειτουργούν τα προϊόντα Eset είναι:

Κεντρική Κονσόλα

Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση ενός κεντρικού συστήματος ελέγχου, που θα εξασφαλίσει ότι οι σταθμοί εργασίας του δικτύου σας, θα είναι απρόσβλητοι από ιούς και διαδικτυακές επιθέσεις. Το μεγάλο κέρδος μιας τέτοιας εγκατάστασης είναι ότι παρέχεται κεντρικός έλεγχος του συστήματος με τα εξής πλεονεκτήματα:

Για οποιαδήποτε άλλο ερώτημα πάνω στα συστήματα αντιϊικής προστασίας μην διστάσετε να μας ρωτήσετε

Generic placeholder image

Προφίλ

Η εταιρία μας έχοντας έδρα τα Βριλήσσια, έχει αναπτύξει δραστηριότητα κυρίως στο νομό Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Έχει αποκτήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, επενδύοντας σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Generic placeholder image

Στόχοι

Οι θεμελιώδεις αξίες που μας καθορίζουν ως εταιρία αλλά και ως άτομα είναι η ακεραιότητα, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια.

Generic placeholder image

Αξιοπιστία

Στη διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας της στον χώρο της Πληροφορικής, η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. έχει καθιερώσει ως προσωπικό της στίγμα την ποιότητα και την αξιοπιστία. στις παρεχόμενες υπηρεσίες

Generic placeholder image

Ιστορικό

Η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, αλλά στην ουσία λειτουργεί από το 1989 με διάφορες άλλες νομικές μορφές. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησε μια σταθερά προοδευτική πορεία με σταδιακή αύξηση του πελατολογίου της και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.