Εφαρμογές

Γενικά

Η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. χρησιμοποιώντας τη μακρόχρονη πείρα της στην ανάπτυξη εξειδικευμένων (customized) εφαρμογών μπορεί να σας προτείνει και να αναπτύξει για σας οποιαδήποτε εφαρμογή ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Μπορούμε να καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα από ειδικές εφαρμογές όπως:

Κλασσικές εφαρμογές

Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας μας διαθέτει εξειδικευμένους προγραμματιστές και εξωτερικούς συνεργάτες, με σπουδές και πολύχρονη πείρα πάνω στο αντικείμενο, προσόντα που εξασφαλίζουν ένα αποτέλεσμα ποιοτικό και λειτουργικό. Οι σχεδιαστές μας αναπτύσσουν τις εφαρμογές με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με τους βέλτιστους συνδυασμούς χρωμάτων που χρησιμοποιούν δημιουργούν εφαρμογές που είναι όχι μόνο φιλικές αλλά και ευχάριστες στη χρήση τους. Υψηλή αισθητική, Ευχρηστία και Λειτουργικότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών μας.

Η εταιρία μας έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία έναν σημαντικό αριθμό σύνθετων έργων λογισμικού σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Έχει αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία στο σχεδιασμό και ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών και διαδικτυακών πυλών.

Διαδικτυακοί τόποι

Οι διαδικτυακοί τόποι που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για σας είναι πρωτότυποι, αποπνέουν κύρος και υπεροχή. Για ακόμα εντυπωσιακότερη παρουσίαση, μπορούμε να ενσωματώσουμε εναλλαγές εικόνων με τη χρήση javascript, κάνοντας την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Η αισθητική προσέγγιση του δικτυακού σας τόπου διαμορφώνεται από τις δικές σας επιλογές σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας. Για την εμφάνιση του ιστοχώρου σας θα σχεδιαστούν προτάσεις προσανατολισμένες στο δικό σας αντικείμενο και δεν θα χρησιμοποιηθούν έτοιμα templates. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, το δημιουργικό τμήμα της Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. μπορεί να αναλάβει και τη σχεδίαση του λογότυπού σας.

Στην αρχή του έργου σχεδιάζονται τρεις εναλλακτικές εικαστικές προτάσεις για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, οι οποίες θα σας παραδοθούν προς αξιολόγηση. Αφού καταγράψουμε τις παρατηρήσεις και τις προτιμήσεις σας για τα επιμέρους χαρακτηριστικά των δειγμάτων, θα γίνει και ο τελικός σχεδιασμός του βασικού δείγματος.

Η πολιτική της εταιρείας μας είναι ανοιχτή στις ξεχωριστές προτιμήσεις και επιθυμίες των πελατών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και το image της επιχείρησής τους.

Generic placeholder image

Προφίλ

Η εταιρία μας έχοντας έδρα τα Βριλήσσια, έχει αναπτύξει δραστηριότητα κυρίως στο νομό Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Έχει αποκτήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, επενδύοντας σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Generic placeholder image

Στόχοι

Οι θεμελιώδεις αξίες που μας καθορίζουν ως εταιρία αλλά και ως άτομα είναι η ακεραιότητα, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια.

Generic placeholder image

Αξιοπιστία

Στη διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας της στον χώρο της Πληροφορικής, η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. έχει καθιερώσει ως προσωπικό της στίγμα την ποιότητα και την αξιοπιστία. στις παρεχόμενες υπηρεσίες

Generic placeholder image

Ιστορικό

Η Digiplan Πληροφορική ε.π.ε. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, αλλά στην ουσία λειτουργεί από το 1989 με διάφορες άλλες νομικές μορφές. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησε μια σταθερά προοδευτική πορεία με σταδιακή αύξηση του πελατολογίου της και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.